Biely minerálny olej

Skladem

69 Kčs DPH

Varianty: Biely minerálny olej
Biely minerálny olej, 200ml č.14219

   
Biely minerálny olej, 1litr č.14220

   
Biely minerálny olej, 10 litrů

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Bílý minerální olej

Parafínový olej

Charakteristika

V krémech odbře absorbuje, zanechává lehký film.

Popis

Používá se jako nošič pro další produkty.

Použití

Minerální olej je čirá kapalina, který se používá v širokém spektru kosmetiky a výrobků pro osobní péči. Minerální olej  je vysoce čištěný materiál získaný při zpracování ropy.

Je rafinovaný.

Používá se při výrobě kosmetického oleje a kosmetiky na odstranění make-upu. Např. dětský olej je v podstatě pouze naparfémovaný minerální olej.

Používá se tedy často při výrobě dětských krémů a pleťových vod. Bílý minerální olej má hydratační vlastnosti a snadno se mísí s ostatními kosmetickými přísadami.

Podle studie vypracované Pharma Cosmetix výzkumu ve Virginii a zprávy zveřejněné na Blackwell věstníku estetické dermatologie se uvádí, že bílý minerální olej pomáhá chránit pokožku a přirozeně ji hydratuje.

Bílý minerální olej je považován za nejčastější hydratační prostředek, je nedráždivý a působí jako antioxidant.

Výborně odstraňuje mastnotu. Často se používá na odstranění make-upu.

Složení

Proč je používán v kosmetice a pro osobní hygienu?

Minerální olej je již dlouho považován za důležitou součást mnoha kosmetických formulací. Jeho jedinečný pocit a vlastnosti umožnily, aby byl používán v celé řadě kosmetických výrobků a výrobků pro osobní péči, od koupelových olejů, výrobky pro péči o vlasy, na kosmetiku pro péči o pleť, kde se nabízí mnoho výhod, včetně hydratace a změkčení pleti. Uváděné použití pro minerální oleje je např. vlasová kosmetika, kožní kondicionační činidlo - změkčovadlo, kožní kondicionér, ochrana kůže.

I když je zdrojem minerálního oleje ropa, je třeba si uvědomit, že bílý minerální olej  se extrahuje z ropy, dále je  vysoce čištěný.

TIP

Použití v kuchyni - díky jeho vodě odpuzujících vlastnostem se používá na ošetření dřevěných lžíc, naběraček, prkýnek. Ochrání tak dřevěné nádobí před skvrnkama. Pokud chcete zvýšit účinnost, zahřejte ho a smíchejte s trochou včelího vosku.

Země původu

ČR

INCI  White mineral oil

Surovina pro výrobu kosmetiky

Klasifikace dle 1272/2008

Kódy třídy a kategorie nebezpečnosti Asp. Tox.1

Kódy standardních nebezpečnosti vět H304

Prvky označení
Výstražný symbol nebezpečnosti
Signální slovo: Nebezpečí
Standardních věty o nebezpečnosti: H304 Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt.
Standardní věty pro bezpečné
nakládání:
P301+310 PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ
INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.
P405 Skladujte uzamčené.
P501 Odstraňte obsah/obal v souladu s platnou legislativou.
Doplňkové informace Produkt je klasifikován jako nebezpečný protože viskozita < 20,5 mm2/s (při 40°C).
GHS08 Výstražné symboly nebezpečnosti CLP

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top