Naše stránky využívají soubory cookie. Slouží například k udržení Vašeho zboží v košíku nebo k měření návštěvnosti. Brouzdáním na ekokoza.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje. Souhlas s používáním cookies udělíte kliknutím na tlačítko. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Tematické číslo, zaměřené na kysané mléčné výrobky přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto produktech vědět. Přináší nejnovější trendy fermentace mléka a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.
Skladem
Druhé číslo občasníku domácího mlékaře Mlékonoš na recyklovaném papíře. Tematické číslo, zaměřené na kysané mléčné výrobky přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto produktech vědět. Přináší nejnovější trendy fermentace mléka a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.
I zde přinášíme prostřední dvojstrany s recepturami k ruce, které lze vystříhnout, uschovat a používat je přímo při výrobě k nahlédnutí. Věříme, že zde oceníte tloušťku a kvalitu papíru, na kterém je časopis tištěn.
Přinášíme vám mnoho dokumentačních barevných fotografií, tabulek, grafů a především 58 stran plných podrobných informací.
Číslo je tvořeno tak, aby bylo souhrnem informací a receptur k jednomu tématu, je nadčasové, neváže se k datu vydání, jednotlivá čísla občasníku spolu budou tvořit celek.
Rádi byste si připravili doma:
Rádi byste si přečetli:
Pak tedy stačí objednat nové číslo občasníku Mlékonoš!
Oprava:
V knihovničce nabízené literatury je uvedeno pod Encyklopedií sýrů jméno K. Hadašová , které tam samozřejmě nepatří. Správné jméno je Christian Teubner. Došlo k omylu nedopatřením, neb tam zůstalo z přetisku prvního čísla. Děkujeme za pochopení a čtenářům se omlouváme!