Chlorofylový prášek

Skladem

82 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Silné rostlinné barvivo poskytuje živé a krásné zelené barvy vhodné pro barvení kosmetických přípravků na bázi vody, jako jsou krémy, mastičky, deodoranty, šampony, sprchové gely, zubní pasty.

Použití: doporučené dávkování 0,01 - 0,5%, rozpustné ve vodě

Skladování: na chladném a suchém místě, chráněno před světlem

Upozornění: nevdechujte, nepožívejte, kosmetická surovina

INCI: chlorophyllin copper complex powder (CI 75810)

Balení 2g

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top