Coco glucoside

Skladem

190 Kčs DPH

Varianty: Coco glucoside
Coco glucoside, 200ml

   
Coco glucoside, 500ml

   
Coco glucoside, 5 litrů

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Coco glucoside

Coco glukosid je neiontová povrchově aktivní látka.

Je odvozena z obnovitelných surovin, jako je kokosový olej a ovocné cukry, a je zcela biologicky odbouratelná.

Neobsahuje žádné diethanolamides, lauryl sulfáty, ether sulfáty, parabeny ani formaldehydy.

Výhody: Coco Glucoside se používá především ke zvýšení pěnivosti v šamponech, gelech a pěnách do koupele.  

Vykazuje vynikající čistící vlastnosti na pokožku a vlasy. Funguje také jako emulgátor.

Zvyšuje hydratační vlastnosti produktu

Doporučené použití: šampon a sprchový gel: 30% - 45%

INCI coco glukoside

H315 Dráždí kůži.
H318 Způsobuje vážné poškození očí.

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Země původu EU

Napsat recenzi

Coco glucoside

Coco glucoside

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top