Glyceryl Caprylate

Není skladem

92 Kčs DPH

Varianty: Glyceryl Caprylate
Glyceryl Caprylate, 30g
   
Glyceryl Caprylate, 100g
   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Glyceryl caprylát


INCI: Glyceryl caprylát
Koncentrace aplikace: 0,3 - 1,0%
Pro optimální účinnost by hodnota pH měla být mezi 4,0 a 7,0
Glyceryl caprylát má teplotu tání 30 ° C


Glyceryl Caprylate je přírodní alkoholový konzervant se silnou aktivitou proti bakteriím a kvasinkám.
pro své antimikrobiální účinky se nejčastěji používá jako konzervant, v boji proti akné na změkčení a hydrataci.

Glyceryl Caprylate je monoester glycerinu s kyselinou kaprylovou a používá se hlavně jako koemulgátor ke stabilizaci O / W emulzí a povrchově aktivních látek díky své amfipilní struktuře. Má zvlhčující a regulační účinek na vlhkost a podporuje účinnost produktů na akné díky své silné účinnosti proti bakteriím a kvasinkám.

Vynikající antimikrobiální aktivita znamená, že je možné upustit od tradičních konzervačních látek. Jeho účinnost lze zvýšit přidáním kyseliny mléčné (0,5 - 1,0%). Glyceryl Caprylate zaujme svou vynikající snášenlivostí s pokožkou.

připravuje mikrobiologickou strukturu kosmetických přípravků, provádí případy, aby vyloučila z receptury tradiční konzervační látky
cenná podpora pro produkty proti akné
podporuje absorpci olejových složek do horních vrstev pokožky
pomáhá zlepšovat a udržovat vlhkost

použijte jako koemulgátor v koncepčních produktech, jako jsou koupelové oleje bez obsahu PEG

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top