Glyceryl Stearate Citrate

Monoglycerid mastné kyseliny, používá se v kosmetice jako emulgátor a stabilizační přísada. Často se používá jako zvláčňující složka, glycerylstearát citrát napomáhá udržet  pleť a vlasy udržet vlhkost. Vytváří emulze typu olej ve vodě.

Skladem

50 Kčs DPH

Varianty: Glyceryl Stearate Citrate
Glyceryl Stearate Citrate, 50g č.112349

   
Glyceryl Stearate Citrate, 250g č.112350

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Glyceryl Stearate Citrate

Monoglycerid kyseliny stearové citrát

Charakteristika

Samoemulgující vosk

Popis

Jedná se o hydrofilní emulgátor - je rozpustný i ve vodě.

Vlastnosti:

  • Samoemulgující: umožňuje stabilní emulze bez nutnosti přidání jiného emulgátoru nebo stabilizátoru
  • Velmi snadné použití
  • Vytváří hladké emulze, které jsou velmi stabilní
  • Nemastné a velmi pronikavé textury

 

Použití

Používá se jako emulgátor pro hydratační krémy, oční krémy, make-up, pleťové čistící krémy, peelingy, opalovací přípravky.

Vytváří velice jemný pocit na kůži, mléka a krémy pomáhají hydratovat pokožku a zabraňují tak popraskání kůže a jejímu vysoušení.

Snižuje mastný pocit ve výrobcích.

Rozpustnost

3 -8% roztavit v olejové fázi při cca 60 - 65°C, nebo 10-12% roztavit ve vodní fázi při 70-75°C

Dávkování

3 - 12%

Země původu

EU

INCI

Glyceryl Stearate Citrate

Velikost balení

50 g, 250 g

Velikost balení

50 g, 250 g

Velikost balení

50 g, 250 g

Velikost balení

50 g, 250 g

Velikost balení

50 g, 250 g

Napsat recenzi

Glyceryl Stearate Citrate

Glyceryl Stearate Citrate

Monoglycerid mastné kyseliny, používá se v kosmetice jako emulgátor a stabilizační přísada. Často se používá jako zvláčňující složka, glycerylstearát citrát napomáhá udržet  pleť a vlasy udržet vlhkost. Vytváří emulze typu olej ve vodě.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top