Jojobový olej BIO

Jojobový olej BIO lisované za studena. Charakteristickými vlastnostmi se jedná vlastně o tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin.

Skladem

380 Kčs DPH

Varianty: Jojobový olej BIO
Jojobový olej BIO, 190ml

   
Jojobový olej BIO, 1000ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Jojobový olej BIO

Jojobový olej BIO lisovaný za studena

Použití

Patří mezi nejoblíbenější oleje v kosmetických výrobcích.

Složení

BIO lisovaný za studena / jednodruhový

Rozpustnost

v tucích

INCI

Simmondsia chinensis Seed Oil

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Země původu Anglie

Napsat recenzi

Jojobový olej BIO

Jojobový olej BIO

Jojobový olej BIO lisované za studena. Charakteristickými vlastnostmi se jedná vlastně o tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top