Naše stránky využívají soubory cookie. Slouží například k udržení Vašeho zboží v košíku nebo k měření návštěvnosti. Brouzdáním na ekokoza.cz potvrzujete, že víte, co to cookies jsou, jak je můžete odmítnout a jak zpracováváme osobní údaje.

Souhlas s používáním cookies udělíte kliknutím na tlačítko.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Jojobový olej, gold, lis za studena

Jojobový olej, lisovaný za studena. Charakteristickými vlastnostmi se jedná vlastně o tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin.

Skladem

380 Kčs DPH

Varianty: Jojobový olej, gold, lis za studena
Jojobový olej, gold, lis za studena, 190ml

   
Jojobový olej, gold, lis za studena, 1000ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Jojobový olej

Jojobový olej, gold, lisovaný za studena

Použití

Patří mezi nejoblíbenější oleje v kosmetických výrobcích.

Složení

lsovaný za studena / jednodruhový

Rozpustnost

v tucích

INCI

Simmondsia chinensis Seed Oil

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Země původu Anglie

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top