Jojobový olej - ve vodě rozpustný

Jedná se o olej rozpustný ve vodě, tedy je výborný na masáže.
Ve vodě dispergovatelný masážní olej.

Lehce se smývá vodou a zanechává vaši pleť jemnou a hedvábnou.

Skladem

380 Kčs DPH

Varianty: Jojobový olej - ve vodě rozpustný
Jojobový olej - ve vodě rozpustný, 190ml

   
Jojobový olej - ve vodě rozpustný, 1000ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Jojobový olej

Jedná se o olej rozpustný ve vodě, tedy je výborný na masáže.
Ve vodě dispergovatelný masážní olej.

Lehce se smývá vodou a zanechává vaši pleť jemnou a hedvábnou.

Tento velmi ceněný masážní olej je vhodný na všechny typy pletí, a to i pro pleť velmi citlivou. Dobře se roztírá, vstřebává a reguluje vlhkost pokožky. Pravidelnou masáží se všechny typy pleti stávají opět odolnými vůči vnějším vlivům. Zabraňuje další tvorbě vrásek a díky přirozenému ochranného UV faktoru 3 až 4 chrání před slunečním zářením. Pokud vmasírujete několik kapek jojobového oleje do vlhkých vlasů, získají zaručenou jemnost, hebkost a přirozený lesk. Jojobový olej nedoporučujeme k vnitřnímu užití, jelikož projde trávicím ústrojím beze změny.

Použití: Můžete přidat až 3% esenciálního oleje

INCI: Jojoba American Oil (Simmondsia chinensis), Polysorbate 80

Napsat recenzi

Jojobový olej - ve vodě rozpustný

Jojobový olej - ve vodě rozpustný

Jedná se o olej rozpustný ve vodě, tedy je výborný na masáže.
Ve vodě dispergovatelný masážní olej.

Lehce se smývá vodou a zanechává vaši pleť jemnou a hedvábnou.

Příbuzné produkty

Top