Kandelilový vosk

Kandelilový vosk je rostlinný vosk, rafinovaný, který se získává ze stonku keře Euphorbia Cerifera. Má vločkovou strukturu, světle žlutou barvu, je tvrdý, křehký a jasný. Taje při teplotě 68 - 73 C.

Skladem

87 Kčs DPH

Varianty: Kandelilový vosk
Kandelilový vosk, 50g

   
Kandelilový vosk, 200g
   
Kandelilový vosk, 1 kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kandelilový vosk

Charakteristika

Vosk ze stonku keře Euphorbia Cerifera

Popis

Další možnosti použití:

  • Poskytuje kosmetickým produktem soudržnou konzistenci, tvrdost a povrchový lesk, proto je vhodnou složkou dekorativní kosmetiky, např. rtěnek, balzámů na rty, make-upů atd.
  • Tělovým krémům a máslům dodává jemnou krémovou strukturu.
  • Chrání pokožku před ztrátou vlhkosti, hydratuje, zklidňuje a regeneruje ji. Na kůži vytváří jemný ochranný film, čímž zabraňuje jejímu vysoušení a popraskání.
  • Na pokožce a vlasech zanechává lesk.
  • Je možné použít jej jako rostlinnou náhradu včelího vosku v kosmetických produktech, jakož i při výrobě svíček.

Použití

Používá se jako přírodní zahušťovadlo kosmetických produktů, dodává jim pevnost, tuhost a lesk. Je vhodný jako přírodní alternativa k včelímu vosku. Kosmetické účinky: emulgační, konzervační, ochranné, regenerační, hydratační.

Použití:

  • Dekorativní kosmetika: rtěnky a balzámy na rty, spirály, oční stíny, make-up atd.
  • Péče o tělo a vlasy: tělové krémy, tuhá tělová másla, ochranné emulze na tělo, pleťové krémy, krémy na ruce, mýdla, vlasové přípravky atd.
  • Svíčky.

Složení

Přírodní vosk

Dávkování: 1 až 5%

Rozpustnost

Rozpustný za tepla v tucích

INCI

Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera

Surovina pro výrobu kosmetiky

Země původu Anglie.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top