Kokosový vosk

S oblibou se používá do opalovacích krémů nebo krémů na tělo. Moc příjemná kokosová vůně.

Skladem

78 Kčs DPH

Varianty: Kokosový vosk
Kokosový vosk, 100g

   
Kokosový vosk, 1 kilo

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kokosový vosk

Používá se ve výrobě svíček nebo při výrobě mýdel, balzámů, masážních a tělových másel

Cocos nucifera


Kalená forma kokosového oleje, oficiálně klasifikovaná jako vosk s bodem tání vyšší než kokosový olej.

Je ideální jako přísada při výrobě přírodních mýdel a může být použit v jakémkoli kosmetickém produktu, např. při výrobě masážních produktů.

Kokosový vosk je všestranný vosk na bázi plně a částečně hydrogenovaných rostlinných triglyceridů.  Snižuje pevnost formulací.

Pokud chcete do kokosového vosku vmícat vůní, dává se většinou kolem 5-6%. Pro jeho měkkost a nízkému bodu tání je lepší smíchat ho s jiným, tvrdším voskem.

INCI Cocos nucifera

Země původu Anglie

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Napsat recenzi

Kokosový vosk

Kokosový vosk

S oblibou se používá do opalovacích krémů nebo krémů na tělo. Moc příjemná kokosová vůně.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top