Kosatcový prášek, 100g

Skladem

89 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kosatcový prášek

Možné použití: tento prášek je vhodný zejména jako peeling do kosmetických produktů nebo do deodorantů jako aktivní látka.

Jedná se o lehký exfoliátor, absorbuje kožní maz, zbavuje zápachu, bělí zuby a fixuje vůně (parfémy). Používá se v jemných peelingech na obličej, jako deodorační prášek, fixační prostředek na parfém, mýdlech, při výrobě suchých nebo pevných šamponů a mimo jiné jako neagresivní bělící prostředek na zuby kuřáků.

nápady k výrobě:

Vonný prášek na vlasy: začleňte kosatcový prášek do přípravy suchého šamponu.

Zubní pasta: do své „domácí“ zubní pasty přidejte kosatcový prášek, který dodá jemnou abrazivní sílu a pomůže bělení zubů.

Absorpční prášek: absorbuje přebytečný maz a čistí pokožku hlavy

Aromatizované koupelové soli: abyste své koupelové soli jemně provoněli a změkčili, přidejte 1 polévkovou lžíci prášku, což odpovídá 3 lžícím hrubozrnné soli.

Fixátor parfému: kosatcový prášek lze použít jako podporu při přípravě všech druhů parfémovaných prášků.

Jak prášek začlenit do výroby?

V práškových směsích: přidejte kosatcový prášek k dalším práškům z dané receptury a promíchejte.
 V krémech a gelech: na konci přípravy po ochlazení přidejte kosatcový prášek, který dobře protřepejte, dokud nezískáte homogenní směs.
V tekutých parfémech na alkoholovém podkladu: přidejte kosatcový prášek do své alkoholové směsi s vůněmi. Prášek se nerozpouští.

TIP : výborný jako surovina pro výrobu suchého šamponu.

Návody na výrobu:

Parfémový prášek na dekolt

Kosatcový prášek 10%, škrob 75%, vůně 10%, můžete přidat třpytky..

Q173021-Parfum%20poudre-Iris-blanc_web.j

Surovina pro výrobu kosmetiky.

INCI Iris germanica florentina root extract

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top