Kosatcový prášek

Skladem

199 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kosatcový prášek

Balení 50 g

Možné použití: tento prášek je vhodný zejména jako peeling do kosmetických produktů nebo do deodorantů jako aktivní látka.

TIP : výborný jako surovina pro výrobu suchého šamponu.

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Země původu Francie

INCI Iris germanica florentina root extract

Známka 
21-10-2017

Kosatcový prášek

Obsahuje bioflavonoidy, takže je skvělý pro pleť. Já ho ovšem používám na výrobu čistě přírodní vonné tinktury - stačí zalít alkoholem a nechat macerovat několik týdnů, pak přefiltrovat. Má krásnou sladce květinovou vůni trochu připomínající fialky.

  • Pro 1 z 1 je toto hodnocení užitečné.

Napsat svou recenzi!

Napsat recenzi

Kosatcový prášek

Kosatcový prášek

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top