Kyselina stearová

Kyselina stearová je obsažena v přirozených tucích, za normální teploty je pevnou látkou, taje při 70,1 °C.

Skladem

98 Kčs DPH

Varianty: Kyselina stearová
Kyselina stearová, 250g

   
Kyselina stearová, 5kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kyselina stearová

E570, kyselina oktadekanová

Charakteristika

Kyselina stearová - rostlinná

Použití

Kyselina stearová se používá hlavně do kosmetických přípravků, zahustí, zvláční a stabilizuje emulze, mýdla a svíčky

Složení

Kyselina stearová rostlinného původu

Rozpustnost

V tucích za tepla

Země původu

EU

INCI

Stearic Acid

Velikost balení

250 g, 5 kg

Velikost balení

250 g, 5 kg

Velikost balení

250 g, 5 kg

Velikost balení

250 g, 5 kg

Velikost balení

250 g, 5 kg

Napsat recenzi

Kyselina stearová

Kyselina stearová

Kyselina stearová je obsažena v přirozených tucích, za normální teploty je pevnou látkou, taje při 70,1 °C.

Příbuzné produkty

Top