Lauryl glucoside

V kosmetice se používá jako náhrada nešetrných sulfátů a dalších chemických pěnidel.

Skladem

72 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Lauryl glucoside

Široce používaný přirozeně odvozený neiontový surfaktant s dobrou dermatologickou kompatibilitou a účinky zvyšující viskozitu, vhodný pro širokou škálu čisticích přípravků.


Vlastnosti

     vhodné pro všechny typy pleti a vlasů
     dobrá dermatologická kompatibilita
     poskytuje jemné čištění
     mírná pěnotvorná síla
     zesilovač viskozity

Aplikace, použití

     čistič rukou a obličeje, šampon, mytí těla, perličková koupel, tekuté mýdlo, péče o dítě, kondicionér, vlhčené ubrousky
     doporučené dávkování: 5-35%
     obvykle se používá jako ko-povrchově aktivní látka
     je to zakalená viskózní pasta, měla by být před použitím zahřátá na 40 ° C


Skladování: na chladném a suchém místě, chráněno před světlem

Upozornění: nepolykejte, uchovávejte mimo dosah dětí; kosmetické použití

Balení 100ml

INCI: Lauryl glukosid

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top