Lékořicový prášek

Skladem

48 Kčs DPH

Varianty: Lékořicový prášek
Lékořicový prášek, 10g

   
Lékořicový prášek, 50g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Lékořicový prášek

balení 10g nebo 50g

Použití: používá se při výrobě zubních past  a do produktů mírně zesvětlujích pokožku.

Kvalita: extrakt 100%, použití kosmetická surovina

Doporučené dávkování v kosmetice:

2 do 5% zubní pasty, krémy, gely, mýdla, tělová mléka

Proces získání: sušený nadrcený kořen lékořice

INCI: Glycyrrhiza glabra, kořen prášek

Velikost částic 250 micronů

Vytvořte macerát:

 

100 ml

Glycerin

     10 ml

Voda

Prášek z lékořice

  90 ml

  10 g

Postup: smíchejte vodu s práškem a důkladně protřepte, nechte 24 hodin macerovat v uzavřené nádobě, po maceraci přefiltrujte, důkladně uzavřete.

Země původu: Anglie

Surovina pro výrobu kosmetiky.

 

Napsat recenzi

Lékořicový prášek

Lékořicový prášek

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top