Nový
Levandulová  květová voda s rozprašovačem, organic

Levandulová květová voda s rozprašovačem, organic

Skladem

259 Kčs DPH

Varianty: Levandulová květová voda s rozprašovačem, organic
Levandulová květová voda s rozprašovačem, organic, 250ml

   
Levandulová květová voda s rozprašovačem, organic, 1 litr
   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Levandulová květová voda

Balení 250ml

Nejznámější a nejužívanější květová voda

Použití:

Jako přídavek do krémů, gelů a pleťových mlék podle specifického účinku na pokožku, do krémů.

Můžete použít pro zklidnění a tonizaci vaší pleti.

Složení: voda, levandule lékařská

Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES) nám neumožňuje uvádět u výrobků léčebná tvrzení. Proto vám nemůžeme podat další zajímavé informace a musíme vás odkázat na veřejně dostupné zdroje na internetu.

Balení 250ml nebo 1 litr

Země původu Francie

.

Certifikováno  u

INCI lavandula officinalis flower water, sodium benzoate, potassium sorbate

Co je to sodium benzoate?

Sodium benzoate je sodná sůl kyseliny benzoové, která se přirozeně vyskytuje v ovoci - brusinkách, meruňkách, jablkách, dále pak v houbách, skořici, hřebíčku a některých mléčných produktech (jako výsledek bakteriálního kvašení) a čajích.

Používá se především jako složka konzervačního systému (i v potravinářství), povolená i v přírodní kosmetice. Je jednou z nejlevnějších konzervačních přísad vůbec. Má antimikrobiální účinky, zabraňuje množení bakterií, ale nezabíjí je. Je také lehce antimykotický, chrání před houbami, plísněmi a kvasinkami (v kyselém prostředí, tzn pH 4,5 a nižší). Je tedy citlivý na pH prostředí, ve kterém se nachází. V závislosti na pH se vždy upřednostňuje jedna z jeho vlastností, dá se tak považovat za nestálou, ale stále funkční látku. Nepatří mezi alergeny a jen u velmi citlivých jedinců může vyvolat kontaktní dermatitidu.

Co je to Potassium sorbate?

Potassium sorbate je draselná sůl kyseliny sorbové. Používá se v syntetické podobě, velmi výjimečně ji najdeme v derivované přírodní formě. V kosmetických přípravcích nachází místo jako alternativa parabenů, funguje jako konzervační přísada (povolená v příodní kosmetice).

Má antimykotické účinky, zabraňuje tak růstu plísní, kvasinek a hub, ovšem nechrání před bakteriemi, zastavuje množení mikroorganismů a prodlužuje trvanlivost produktu. Nepatří mezi alergeny a jen u extrémně citlivých jedinců bylo zaznamenáno mírné podráždění.



Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top