Mandlový vosk

Tento světlý, pevný vosk má bod tání 60°C.

 

 

Skladem

62 Kčs DPH

Varianty: Mandlový vosk
Mandlový vosk, 50g

   
Mandlový vosk, 200g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Mandlový vosk

je obzvláště užitečný v kosmetických aplikacích v péči o nehty. Může být také použit do svíček.

Použití:

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Rozpustnost

V tucích za tepla

Dávkování

0,1 - 70%

Země původu Anglie

INCI Prunus Amygdalus Dulcis

Hydrogenated vegetable oil>50%
Prunus Amygdalus Dulcis oil10 – 24.99%
Tocopherol 0.05 – 0.5%


Surovina pro výrobu kosmetiky.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top