Máslo murumuru

Obsahuje velmi vysokou koncentraci kyseliny laurové.  Murumuru máslo je máslo, nezbytné pro výživu suchých a poškozených vlasů. Murumuru máslo je známé pro své protizánětlivé a baktericidní vlastnosti; je bohaté na olejové a linolové oleje.

Skladem

231 Kčs DPH

Varianty: Máslo murumuru
Máslo murumuru, 100 g

   
Máslo murumuru, 500 g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Máslo murumuru

Murumuru Seed Butter

Charakteristika

Mastná pevná látka (máslo), bílé až nažloutlé barvy

Popis

Botanický název: Attalea Orbignya Astrocaryum Murumuru

Astrocaryum murumuru je druh palmy, původem z Jižní Ameriky, která produkuje jedlé plody. Máslo vyrobené ze semen tohoto ovoce se skládá z přibližně 48% kyseliny laurové, 26% kyseliny myristové a 13% kyseliny olejové. Esenciální mastné kyseliny (PUFA vícenenasycené nebo esenciální mastné kyseliny) nebo vitamin E: kyselina linolová (omega 6) (3,1%).

Další aktivní složky:
Nezmýdelnitelných látek (asi 1% z celkové kompozice)

Máslo je rozpustné v oleji (není rozpustný ve vodě) a je obvykle se přidává do olejové fáze.

Použití

Taje velmi rychle v kontaktu s kůží, aniž by zanechalo mastný film.

  • Mononenasycené mastné kyseliny (MUFA) kyselina olejová (omega 9) (7,1%)
  • Nasycené mastné kyseliny (SFA) kyseliny laurové (49,8%), kyselina myristová (23,5%), kyselina palmitová (5,8%), kyselina stearová (3,4%), kyselina kaprinová (2,1%), kaprylová kyselina (4,0%),
  • Pevné máslo při pokojové teplotě, což je ideální pro tyčinky a balzámy, ale taje rychle v kontaktu s kůží, takže je vhodné i do krémů.

Použití:

  • Suchá a poškozená kůže
  • Rty a suché oblasti na obličeji a těle
  • Krémy, pleťové vody a mýdla pro suché a poškozené pokožky
  • másla a balzámy 
  • Tyčinky a balzámy na rty
  • vyživuje, posiluje a zkrášluje vlasy.
  • Používá se na rovnání vlasů.

 

 

Složení

Máslo ze semen Astrocaryum Murumuru

Rozpustnost

v oleji za tepla

INCI

Astrocaryum Murumuru Seed Butter

Velikost balení

100 g, 500 g

Velikost balení

100 g, 500 g

Velikost balení

100 g, 500 g

Velikost balení

100 g, 500 g

Velikost balení

100 g, 500 g

Napsat recenzi

Máslo murumuru

Máslo murumuru

Obsahuje velmi vysokou koncentraci kyseliny laurové.  Murumuru máslo je máslo, nezbytné pro výživu suchých a poškozených vlasů. Murumuru máslo je známé pro své protizánětlivé a baktericidní vlastnosti; je bohaté na olejové a linolové oleje.

Příbuzné produkty

Top