Melounový olej

Skladem

199 Kčs DPH

Varianty: Melounový olej
Melounový olej, 190 ml

   
Melounový olej, 5 litrů

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Melounový olej

Botanický název: Citrullus Vulgaris
Metoda extrakce: Expeller Pressed
Typ zpracování: RBD
Získáno z melounových semínek
Země původu suroviny: Španělsko, Itálie


Olej z melounových semen obsahuje bohatý zdroj beta-karotenu, jedná se o silný antioxidant a jeden z nejprospěšnějších vitamínů pro hojení a obnovu pokožky. Tento vysoký obsah antioxidantů může pomoci při snižování a boji proti známkám předčasného stárnutí způsobeným návyky životního prostředí a životního stylu.

Jelikož je tento olej přirozeně bohatý na další vitamíny, minerály a mastné kyseliny, je oblíbenou složkou mnoha produktů péče o pleť. Jeho regenerační, vyživující a vyvažující vlastnosti pomáhají rozpouštět přebytečný maz a pomáhají vám udržovat čistou a zdravou pleť.

CAS Number: 90244-99-8
EINECS Number: 290-802-9
INCI Name: Citrullus vulgaris

 
Barva: zlatožlutá
Aromatický popis: příjemná, olejová
Běžné použití: Používá se v péči o pleť určenou k boji proti stárnutí nebo ke zklidnění a péči o poškozenou pokožku. Používá se také v produktech pro péči o vlasy určených k dosažení hladkých, hedvábných vlasů.

Konzistence: čirá kapalina


 


Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top