Mlékonoš - časopis pro sýraře

Tematické číslo, zaměřené na pařené hnětené sýry přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto sýrech vědět. Přináší nejnovější trendy ve výrobě pařených sýrů a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.

Skladem

89 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Tištěná verze občasníku domácího mlékaře Mlékonoš na recyklovaném papíře. Tematické číslo, zaměřené na pařené hnětené sýry přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto sýrech vědět. Přináší nejnovější trendy ve výrobě pařených sýrů a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.

V každém občasníku Mlékonoš budeme přinášet prostřední dvojstrany s recepturami k ruce, které lze vystříhnout, uschovat a používat je přímo při výrobě k nahlédnutí. Věříme, že zde oceníte tloušťku a kvalitu papíru, na kterém je časopis tištěn.

Přinášíme vám mnoho dokumentačních barevných fotografií, tabulek, grafů a především 58 stran plných podrobných informací.

  • 58 stran plných článků na téma Pařené hnětené sýry
  • 14 receptur k ruce
  • návštěvu na farmě Lukava
  • články s veterinární tématikou
  • články z chovu, z mikrobiologie i různé zajímavosti
  • velké fotoreceptury
  • z pera domácích mlékařů
  • ze sociálních sítí
  • informace o sýrech

Napsat recenzi

Mlékonoš - časopis pro sýraře

Mlékonoš - časopis pro sýraře

Tematické číslo, zaměřené na pařené hnětené sýry přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto sýrech vědět. Přináší nejnovější trendy ve výrobě pařených sýrů a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.

Top