Monoi de Tahiti, 100g

MONOI je starobylé tahitské slovo, které znamená" vonící olej "a monoi de tahiti je součástí  kosmetické praxe mezi tahitskými lidmi. Krásné tahitské ženy používají Monoi de Tahiti denně, hydratuje kůži a je výtečné v péči o vlasy.

Skladem

149 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Monoi de Tahiti

Popis

Monoi de Tahiti je tuhé konzistence a jemně a plně voní. Monoi de tahiti je v kokosovém tuku. Monoi de Tahiti je chráněn po celém světě prostřednictvím Appellation d'origine (záruky původu) značky (Francouzská vyhláška č. 92-340)

Naše Monoi de Tahiti pochází ze zdrojů ve Velké Británii. .

Monoi Infused Oil je vytvořen máčením květů gardénie v rafinovaném kokosovém oleji. Výsledkem je olej bohatý na methylsalicylát, který je prostředkem pro vyhlazení pokožky s exotickou květinovou vůní. Jedná se o přirozeně koncentrované změkčovadlo, které proniká do pokožky, rehydratuje vrstvy pokožky a chrání pokožku před vnějšími poškozeními, včetně slunce a větru.

Použití

V kosmetice se používá často při výrobě koupelových, masážních olejů. Při výrobě kondicionéru. Do krémů po opalování.

Složení

exrakt z květů Gardenia Florida v kokosovém tuku

Rozpustnost

v tucích

INCI

Cocos Nucifera Oil and Gardenia Tahitensis Flower Extract

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Země původu Anglie.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top