Moringový olej

Skladem

149 Kčs DPH

Varianty: Moringový olej
Moringový olej, 50ml

   
Moringový olej, 190 ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Moringa olej pochází ze semen stromu Moringa oleifera, rychle rostoucího listnatého stromu původem z Himalájí.

Semena produkují přibližně 35-40% oleje Moringa, také známého jako olej Ben nebo Behen oil.

Moringa semenný olej je čistý a bez zápachu. Díky četným antioxidantům je velmi odolný a je tedy oblíbený při výrobě kosmetických aplikací.


Moringa proniká hluboko do pokožky, dodává životně důležité živiny a také pomáhá pokožce a vlasům zadržovat vlhkost.

Je ideální pro vysušenou a aknózní pleť.



Tento olej je lisován za studena.

INCI Moringa Oleifera Seed Oil

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top