Mrkvový macerát

Skladem

99 Kčs DPH

Varianty: Mrkvový macerát
Mrkvový macerát, 50ml

   
Mrkvový macerát, 500 ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Mrkvový macerát


Botanický název: Carotenoids, Helianthus Annus Seed Oil, Tocopherol, Ascorby Palmitate

Metoda extrakce: macerace
Část rostliny: Semena

 
Popis: Náš olej se vyrábí máčením mrkve ve slunečnicovém oleji. Beta-karoten je předchůdcem provitaminu A. Vitamin A je nezbytný pro pokožku, podporuje zdravou tvorbu tkání a chrání ji před ultrafialovým zářením. Beta-karoten také vykazuje antioxidační aktivitu.

 
Barva: Oranžová
Aromatický popis: Charakteristický, olejový


Běžné použití: Olej z karotky se používá k hojení ran, impetigo a popálenin, k léčbě ekzémové dermatitidy a ke zlepšení vzhledu jizev. Je ideální v produktech péče o pleť určených pro suchou, zralou / stárnoucí pokožku. Může být také prospěšný při zmírnění vyrážek a svědění pokožky.
Konzistence: Olejová kapalina
Absorpce: Jedná se o velmi suchý olej, který se snadno aplikuje a je pokožkou absorbován relativně rychle.

INCI Carotenoids & Helianthus Annuus Seed Oil & Tocopherol & Ascorbyl Palmitate

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top