Mrkvový olej

Extrakt z mrkvových semen v slunečnicovém oleji. Neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla.

Skladem

130 Kčs DPH

Varianty: Mrkvový olej
Mrkvový olej, 50ml

   
Mrkvový olej, 190ml

   
Mrkvový olej, 500ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Mrkvový olej

Extrakt z mrkvových semen v slunečnicovém oleji

Popis

Jako nosný olej je použitý slunečnicový.

Použití

Použití:

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Při použití do mýdel dodává jasnou sluníčkovou žlutou barvu. Je bohatý na beta karoten, vitamíny A, B, C, D a E. Tento olej je vynikající pro použití v opalovacích krémech a v krémech pro zralou pleť díky své kombinaci vitamínů a beta-karotenů. Pomáhá zklidnit poškozené, podrážděné a problémové kůže. Je velice dobrý na vlasy.

Mrkvový olej je bohatý na vitamíny A, B, C a E, stejně jako na beta-karoten. Karotenoidy chrání před UV poškozením a volnými radikály. Mrkvový olej má vyživující vlastnosti. Působí blahodárně na unavenou pleť. Pomáhá udržet její pružnost a pomáhá při regeneraci kožních buněk.

Složení

extrakt z mrkvových semen v slunečnicovém oleji

Rozpustnost

v tucích

Dávkování

1 - 10%

INCI

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Beta-Carotene

Napsat recenzi

Mrkvový olej

Mrkvový olej

Extrakt z mrkvových semen v slunečnicovém oleji. Neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla.

Příbuzné produkty

Top