Nosič vůní - Isopropyl myristát

Používá se jako nosič pro vonné látky a pro ředění aromatických surovin. Používá se pro výrobu parfémů neobsahujícíh alkohol.

Není skladem

99 Kčs DPH

Varianty: Nosič vůní - Isopropyl myristát
Nosič vůní - Isopropyl myristát, 200ml
   
Nosič vůní - Isopropyl myristát, 1 litr
   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Nosič vůní - Isopropyl myristát

Isoprolylester kyseliny myristové

Použití

Dávkování:

 

  • 1-10% v kosmetice (krémy, mléka, oleje, séra, balzámy ...)
  • 10 až 80% v prostředcích na prostorový kapilární difuzor
  • 20-90%, jako parfém základ
  • Velmi dobrá absorpce kůže: rychle se vstřebává bez zanechání mastný film a snižuje mastný pocit krémů, sér a olejových balzámů
  • Vyhlazující přísada a zvláčňuje pokožku
  • Umožňuje dobré disperze pigmentů

 

Složení

Ester mastné kyseliny (myristové), 100% přírodní, pro kosmetiku

Dávkování

1 - 90%

Země původu

Španělsko

INCI

Isopropylmyristate

Velikost balení

200 ml, 1 l

Velikost balení

200 ml, 1 l

Velikost balení

200 ml, 1 l

Velikost balení

200 ml, 1 l

Velikost balení

200 ml, 1 l

Napsat recenzi

Nosič vůní - Isopropyl myristát

Nosič vůní - Isopropyl myristát

Používá se jako nosič pro vonné látky a pro ředění aromatických surovin. Používá se pro výrobu parfémů neobsahujícíh alkohol.

Top