Olej z jahodových semínek (jahodový olej),

Olej z jahodových semen je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, zejména kyselinu linolovou (Ω6) a kyseliny alfa-linolenové (Ω3).

Skladem

242 Kčs DPH

Varianty: Olej z jahodových semínek (jahodový olej),
Olej z jahodových semínek (jahodový olej),, 50ml

   
Olej z jahodových semínek (jahodový olej),, 500 ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z jahodových semínek (jahodový olej)

Jahodový olej, Strawberry Seed Oil

Charakteristika

Lisovaný za studena a nerafinovaný

Popis

Jahodový olej také obsahuje přírodní bělidla a tím může pomoci při odstraňování nerovnoměrných odstínů pleti.

Použití

Fragaria ananassa Jahoda Seed Oil lze použít v kosmetických procedurách, speciálních mýdlech, do sér i pleťových vod. Vynikající do krémů proti vráskám a na suchou kůži. Má mírně sladkokyselé aroma a nádhěrně lehkou texturu. Kyselina alfa-linolenová, napomáhá k regeneraci kůže přirozenou bariéru proti vlhkosti a dělá tak pleť a vlasy jemné a hladké. 

Jahodový olej je také bohatý na kyselinu elagovou, polyfenolický antioxidant. Kyseliná elagová má protizánětlivý účinek a snižuje poškození před UV zářením. 

Složení

Lisovaný za studena a nerafinovaný

Rozpustnost

v tucích

INCI

Fragaria ananassa Seed Oil

Velikost balení

50 ml, 500 ml

Velikost balení

50 ml, 500 ml

Velikost balení

50 ml, 500 ml

Velikost balení

50 ml, 500 ml

Velikost balení

50 ml, 500 ml

Napsat recenzi

Olej z jahodových semínek (jahodový olej),

Olej z jahodových semínek (jahodový olej),

Olej z jahodových semen je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, zejména kyselinu linolovou (Ω6) a kyseliny alfa-linolenové (Ω3).

Příbuzné produkty

Top