Olej z lískových oříšků

Lískový olej je bohatý na vitamín E, rychle se vstřebává do pokožky a má výborné zvláčňující a hydratační vlastnosti.

Není skladem

129 Kčs DPH

Varianty: Olej z lískových oříšků
Olej z lískových oříšků, 190ml (sklo)
   
Olej z lískových oříšků, 1l (plast)
   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z lískových oříšků

Hazelnut Seed Oil

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Použití

Olej velmi bohatý na vitamíny, má stahující vlastnosti. Skvělé pro všechny typy pleti. Fantastický pro mýdlaře.

Ideální pro použití v kosmetice na obličej.

Složení

olej lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Corylus Avellana Seed Oil

Velikost balení

190 ml, 1 l

Velikost balení

190 ml, 1 l

Velikost balení

190 ml, 1 l

Velikost balení

190 ml, 1 l

Velikost balení

190 ml, 1 l

Napsat recenzi

Olej z lískových oříšků

Olej z lískových oříšků

Lískový olej je bohatý na vitamín E, rychle se vstřebává do pokožky a má výborné zvláčňující a hydratační vlastnosti.

Příbuzné produkty

Top