Olej z pšeničných klíčků

Olej z pšeničných klíčků má antioxidační vlastnosti a je skvělý v přípravcích zaměřených na zralou pleť. Má také vysoký obsah vitamínu A a vitamínu D,  je bohatý na proteiny a lecitin.

Skladem

150 Kčs DPH

Varianty: Olej z pšeničných klíčků
Olej z pšeničných klíčků, 190ml (sklo)

   
Olej z pšeničných klíčků, 1 litr (plast)

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z pšeničných klíčků

Wheat Germ Oil

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Popis

Obsahuje vitaminy A, B a nejvyšší množství vitaminu E, což jej činí nejlepším olejem proti předčasnému stárnutí pleti a zdrojem antioxidačních látek při vnitřním užívání.

Použití

Působí proti předčasnému stárnutí pleti, je bohatý na živiny a vitamín E. Dále obsahuje esenciální mastné kyseliny, lecitin, fytosteroly a octacosanol. Pro své typické aroma a barvu se přidává do masážních kompozicí k prodloužení jejich životnosti jako přírodní antioxidant. Při vnitřním užití dodává tělu esenciální mastné kyseliny a důležité vitaminy. Je účinným regeneračním prostředkem pro suchou a hlavně zralou pleť.

Složení

olej lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil

Velikost balení

190 ml, 1 l

Velikost balení

190 ml, 1 l

Velikost balení

190 ml, 1 l

Velikost balení

190 ml, 1 l

Velikost balení

190 ml, 1 l

Napsat recenzi

Olej z pšeničných klíčků

Olej z pšeničných klíčků

Olej z pšeničných klíčků má antioxidační vlastnosti a je skvělý v přípravcích zaměřených na zralou pleť. Má také vysoký obsah vitamínu A a vitamínu D,  je bohatý na proteiny a lecitin.

Příbuzné produkty

Top