Olej ze semen granátového jablka

Za studena lisovaný ze semen granátového jablka , tento olej je dokonalý do krémů , pleťových vod a sér.  Olej z granátového jablka je zvláště vhodný pro zralou pleť.

Skladem

248 Kčs DPH

Varianty: Olej ze semen granátového jablka
Olej ze semen granátového jablka, 10 ml

   
Olej ze semen granátového jablka, 50 ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej ze semen granátového jablka

Punica Granatum Seed Oil, Pomegranate Seed Oil

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Popis

Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina puniciová (C18:1) cca 78%, linolová (C18:2) cca 7%, palmitová (C16:0) cca 3,1%, kyselina stearová 2,7%,  vitaminy A a E.

Použití

Olej z granátového  jablka má vysoký obsah antioxidantů a je ideální pro přípravky zaměřené na rovnováhu pH pokožky , oživení stárnoucí pleti a obnovení elasticity kůže. Je také klíčovým prvkem v mnoha šamponech a kondicionérech, pomáhá vnést nový život do poškozených vlasů.

Používá se zejména pro:

  • suchou a dehydratovanou pleť
  • zralou pleť bez tónu
  • devitalizovanou pleť
  • popraskanou a poškozenou pleť

Tipy

  • čistý nebo ve směsi s EO nebo jinými oleji k lokálnímu použití k péči o suchou pokožku nebo jako prevence proti stárnutí
  • vmasírováním do konečků vlasů a ponecháním v zábalu (i přes noc) napomáhá v boji proti třepení

Složení

olej lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Punica Granatum Seed Oil

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Velikost balení

10 ml, 50 ml

Napsat recenzi

Olej ze semen granátového jablka

Olej ze semen granátového jablka

Za studena lisovaný ze semen granátového jablka , tento olej je dokonalý do krémů , pleťových vod a sér.  Olej z granátového jablka je zvláště vhodný pro zralou pleť.

Příbuzné produkty

Top