Olej ze semen z černého rybízu

Olej z černého rybízu lisovaný za studena je bohatý na vitamíny a má vysoký obsah gama-linolenové kyseliny a kyseliny stearidonové. Je užitečný pro kůži, vlasy a nehty.

Skladem

110 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej ze semen z černého rybízu

Black Currant Seed Oil

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Popis

Náš černý rybíz olej je lisovaný za studena a neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla.

Použití

Olej z černého rybízu je vynikající doplněk k ošetření vlasů a vlasové pokožky, nehtů a kůžičky, péči o obličej a rty.

Použití do

  • mýdla
  • pleťových vod
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Černý rybíz je velmi oblíbený jako přísada do pleťových krémů a pleťových vod, je zvláčňující a je často se používá v kombinaci s vitamínem E , aby se zabránilo oxidaci. Přítomnost omega-6 a omega-3 mastných kyselin působí jako zvlhčovač, pomáhá udržet vlasy zdravé.

Složení

olej ze semen, lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Ribes nigrum Seed Oil

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Velikost balení

50 ml

Napsat recenzi

Olej ze semen z černého rybízu

Olej ze semen z černého rybízu

Olej z černého rybízu lisovaný za studena je bohatý na vitamíny a má vysoký obsah gama-linolenové kyseliny a kyseliny stearidonové. Je užitečný pro kůži, vlasy a nehty.

Příbuzné produkty

Top