Oligoquat

Skladem

93 Kčs DPH

Varianty: Oligoquat
Oligoquat, 20ml

   
Oligoquat, 100ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Oligoquat M

Oligosacharid

Popis

Kvarternizovaný oligosacharid odvozený z cukrové třtiny. 

Používá se zejména v kosmetických aplikacích jako jsou šampony, sprchové gely, mýdla. Je to aktivní látka působící na lesk vlasů.

Dávkování

1% - 30%

Země původu

Anglie

INCI

Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Napsat recenzi

Oligoquat

Oligoquat

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top