Polysorbat 80

Odvozený z olivového oleje, PS-80 je olej ve vodě emulgátor / solubiliser, často používán jako dispergační činidlo umožňující spojit olej a vodu.

Skladem

69 Kčs DPH

Varianty: Polysorbat 80
Polysorbat 80, 100ml

   
Polysorbat 80, 1 litr

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Polysorbat 80

E433, polyoxyethylén, sorbitan monooleát, Tween 80

Charakteristika

Emulgátor, stabilizátor

Popis

Nejprve se k esenciálnímu, parfémovému, případně jakémukoliv jinému oleji (například olivovému) přidá odpovídající množství polysorbatu 80 a důkladně se promíchá. Teprve tato směs se zamíchá do konečného výrobku.

Použití

Pro výrobu koupelových olejů a masážních olejů. Je možné jej použít ve všech výrobcích, které obsahují pouze vodu (květovou nebo destilovanou), např. tonika, pleťové vody nebo spray, nebo ve výrobcích obsahující vodu a tenzidy jako například šampóny, sprchové gely, čistící gely a další.

Složení

Směs sorbitolu polymerizujícího s etylénoxidem a olejovými estery s průměrnou délkou polymerového řetězce 80-ti jednotek

Rozpustnost

Ve vodě a glycerinu

Země původu

EU

INCI

Polysorbate-80

Velikost balení

100 ml, 1 l

Velikost balení

100 ml, 1 l

Velikost balení

100 ml, 1 l

Velikost balení

100 ml, 1 l

Velikost balení

100 ml, 1 l

Napsat recenzi

Polysorbat 80

Polysorbat 80

Odvozený z olivového oleje, PS-80 je olej ve vodě emulgátor / solubiliser, často používán jako dispergační činidlo umožňující spojit olej a vodu.

Příbuzné produkty

Top