Prášek (pudr) urucum

Skladem

48 Kčs DPH

Varianty: Prášek (pudr) urucum
Prášek (pudr) urucum, 10g

   
Prášek (pudr) urucum, 50g
   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Urucum pudr (prášek)

balení 10g nebo 50g

Výrobce má pudr certifikovaný u Ecocertu (BIO), my jsme ho v ČR zatím  k certifikaci nepřihlásili, takže nemá bio značku, i když je získaný a vyrobený dle standartu BIO.

Je extrémně bohatý na beta-karoten a stopové prvky.

Botanický název:   Bixa orellana Rostlinného původu: Indie, wild Způsob získávání : získaný ze semen rostliny

Barva: cihlově červená

Kvalita: 100% čisté a přírodní, vysoce kvalitní pro kosmetiku a potravinářství  Rozpustnost: rozpustný ve vodě za stálého míchání, nebo v rostlinném olejiINCI název: Bixa orellana jadérekUrucum je tradičně používán amazonskými indiány, aby se ochránili před sluncem a komáry.Urucum prášek je bohatý na beta-karoten: 100 krát více než mrkev.Obsahuje také mnoho stopových prvků, jako je zinek, hořčík, selen, a mědi.Urucum e skutečný poklad přírody.

 

            :

- bohatý na stopové prvky měď, zinek, hořčík

- připravuje pokožku na opalování, podporuje pigmentaci

- anti-oxidant, uklízí volné radikály a posiluje elastické vlastnosti pokožky

- aktivní ochrana kůže, pomáhá při boji proti stárnutí

- barvivo pro kosmetiku

- repelent

- koření pro potraviny (chuť "šafrán")

  

Indikace:

  - příprava pokožky na sluneční záření a po péče po slunění  - prevence strií

  - barevné výrobky a make-up

 

 

Vytvořte si vlastní macerát:

 

Požadovaný celkový počet macerace:

50 ml

100 ml

  Rostlinný oleje (např. meruňkový)

50 ml

100 ml

Urucum:

5 g

10 g

Smíchejte urucum s olejeme a důkladně protřepte, nechte v uzavřené nádobě a ve tmě stát několik dní a občas promíchejte, poté přefiltrujte a macerát uzavřete do čisté nádoby. Můžete přidávat do olejové fáze vašich výrobků.

Napsat recenzi

Prášek (pudr) urucum

Prášek (pudr) urucum

Příbuzné produkty

Top