Rakytníkový olej

Skladem

348 Kčs DPH

Varianty: Rakytníkový olej
Rakytníkový olej, 10ml

   
Rakytníkový olej, 100ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Rakytníkový olej

Hippoaphae Rhamnodies Oil

Popis

Dávejte pozor při používání, olej může zabarvit oblečení a kůži.

Tato kosmetická surovina se používá zejména ve výrobě:

 

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

 

Složení olej lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Hippoaphae Rhamnodies Oil

Země původu Anglie

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Napsat recenzi

Rakytníkový olej

Rakytníkový olej

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top