RE - FAT - aktivní kondicionér, 200g

Jedná se o velmi mírnou zvláčňující a povrchově aktivní směs Coco-Glukosidu a Glyceryl Oleate.

Skladem

99 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Jedná se o neiontové povrchově aktivní látku, která zabraňuje nadměrnému vysychání kůže a vlasů.   Je kompatibilní se všemi aniontovými a amfoterními povrchově aktivními činidly

Tato surovina se používá při výrobě šasmponů nebo kondicionérů. 

Surovina je schválena BDIH pro použití v ekologické kosmetice.
 
Popis:
Bezbarvá až světle žlutá tekutina, může být zakalená, viskózní kapalina s kyselým pH (3-4)
Hustota 1,08 g / ml

Použití jako kondicionér
zanechává na pokožce jemnou lipidovou vrstvu, chrání před nadměrným vysycháním v důsledku působení detergentů. Usnadňuje česání vlasů, hydratuje a změkčuje.

RE-FAT se v šamponových přípravcích používá jako stabilizátor pěny a zvyšuje viskozitu produktu.
 
Doporučené dávkování

    V šamponech - až 2%
    V gelech a lotionech do lázní, tekutých mýdel - do 5%



Jedná se také o velmi účinné změkčovadlo v krémech a pleťových vodách (2-5%), původní směs má pH 3,0-4,0 (5% ve vodě), ale konečné pH produktu by mělo být upraveno kolem 5,0-6,5.
Směs se míchá ve vodní fázi, zahřívání urychluje disperzi, ale není to nutné.

Obecné dávkování: 1-5%


INCI: Coco Glucoside, Glyceryl Oleate

CAS číslo: 141464-42-8; 68424-61-3.
EINECS: 2703121

Balení 100ml

Surovina pro výrobu kosmetických produktů.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top