Růžová květová voda s rozprašovačem, organic

Skladem

259 Kčs DPH

Varianty: Růžová květová voda s rozprašovačem, organic
Růžová květová voda s rozprašovačem, organic, 250ml

   
Růžová květová voda s rozprašovačem, organic, 1 litr

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Růžová květová voda

Balení 250ml

Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží. Je známá svojí unikátní chutí a charakteristická svým aroma čerstvých růžových květů.

Certifikováno  u

Růžová voda je uklidňující, stimuluje a regeneruje pokožku, hydratuje, osvěžuje a přirozeně voní.
Růžová voda je na pokožce elegantní a uklidňující, pomáhá při zarudlé a zanícené pokožce.

Přírodní růžová voda je jemně čistící a tonizující produkt pro všechny typy pleti, který udržuje rovnováhu pH, stimuluje regenerační procesy a má uklidňující účinek.


Růžová voda podporuje zdravou a pružnou pokožku.

Doporučeno po podráždění. Na suché a poškozené vlasy.

Růžová voda se hojně používá v parfémech a jako změkčovadlo v produktech péče o pleť.Je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro zralou, suchou a citlivou pleť, pomáhá při zánětu a snižuje viditelnost kapilár.

Náše růžová vodat je vynikající pro čištění a tonizaci a může být smíchána s jinými krémy, pleťovými vodami, jíly a kosmetickými bázemi k výrobě široké škály k ošetření pleti.

  •  VÍCEÚČELOVÁ OŠETŘENÍ - Tuto růžovou vodu lze použít jako odličovač,                                                     v aromaterapii i jako vlasovou kúru
  •    PŘÍRODNÍ - Bez chemikálií, konzervačních látek nebo umělých vůní- Ošetření pokožky čistou růžovou vodou znamená, že uvidíte všechny výhody, aniž byste se museli starat o podráždění pokožky.

Země původu Francie

INCI Rosa damscena flower water, Sodium benzoate, Potassium sorbate

Co je to sodium benzoate?

Sodium benzoate je sodná sůl kyseliny benzoové, která se přirozeně vyskytuje v ovoci - brusinkách, meruňkách, jablkách, dále pak v houbách, skořici, hřebíčku a některých mléčných produktech (jako výsledek bakteriálního kvašení) a čajích.

Používá se především jako složka konzervačního systému (i v potravinářství), povolená i v přírodní kosmetice. Je jednou z nejlevnějších konzervačních přísad vůbec. Má antimikrobiální účinky, zabraňuje množení bakterií, ale nezabíjí je. Je také lehce antimykotický, chrání před houbami, plísněmi a kvasinkami (v kyselém prostředí, tzn pH 4,5 a nižší). Je tedy citlivý na pH prostředí, ve kterém se nachází. V závislosti na pH se vždy upřednostňuje jedna z jeho vlastností, dá se tak považovat za nestálou, ale stále funkční látku. Nepatří mezi alergeny a jen u velmi citlivých jedinců může vyvolat kontaktní dermatitidu.

Co je to Potassium sorbate?

Potassium sorbate je draselná sůl kyseliny sorbové. Používá se v syntetické podobě, velmi výjimečně ji najdeme v derivované přírodní formě. V kosmetických přípravcích nachází místo jako alternativa parabenů, funguje jako konzervační přísada (povolená v příodní kosmetice).

Má antimykotické účinky, zabraňuje tak růstu plísní, kvasinek a hub, ovšem nechrání před bakteriemi, zastavuje množení mikroorganismů a prodlužuje trvanlivost produktu. Nepatří mezi alergeny a jen u extrémně citlivých jedinců bylo zaznamenáno mírné podráždění.




Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top