Výprodej!
Sapotový olej

Sapotový olej

expirace 12/2020

Skladem

190 Kčs DPH

Varianty: Sapotový olej
Sapotový olej, 10ml

   
Sapotový olej, 30ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Sapotový olej

Sapote Seed Oil,

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Použití

Je velmi oblíbený jako přísada do produktů v péči o vlasy.

Rozpustnost

v tucích

INCI

Pouteria sapota Seed Oil

Země původu Francie

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top