Sodium lauroyl sarcosinate, 100ml

Lauroyl sarcosinát sodný zlepšuje stabilitu pěny a poskytuje smetanový nádech. Odvozený od přirozeně se vyskytující mastné kyseliny a aminokyseliny, jemně čistí bez odstranění přirozeného lipidového filmu. Zahušťuje směsi a to včetně šamponů (pH 5/4-5/5). Je také vhodný pro přípravu zubních past.

Skladem

140 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Sodium lauroyl sarcosinate

Lauroyl sarcosinát sodný

Popis

Získává se z přírodních mastných kyselin (odvozené z kokosového oleje) a syntetické aminokyseliny (Sarkosin)

Doporučené dávkování

  • 3-15% v šamponech
  • 5 až 30% ve sprchových produktech a ve výrobcích pro tělo a ruce
  • 10 až 50% v pěnách do koupele
  • 5 až 20% v obličejové čistící prostředky a odstraňovače make-up 
  • 1-2% na krémy a make-up odstraňovače
  • 1 až 5% v zubních pastách
  • 1-7% holící pěny

Použití

Mírné povrchově aktivní činidlo, velmi dobře snášený kůží

  • Dobrá pěnivost, usnadňuje a zlepšuje stabilitu pěny a to i v tvrdé vodě, a dokonce i v přítomnosti tuků
  • Vytváří jemnou a krémovou pěnu
  •  zachovává přirozenou ochrannou vrstvu pokožky a vlasy
  • Odvozený od aminokyseliny, má  podstatný vliv na kondicionování vlasů
  • Zahušťovací účinek v kyselém prostředí (pH asi 5)
  • Pomáhá prevenci zubního kazu tím, že inhibuje hexokinázou, enzymu účastnícího se glykolýzy, který se podílí na tvorbě dutin (přeměna glukózy na kyselinu mléčnou)
  • Mírná aniontové povrchově aktivní látky je v souladu s většinou kationtovými sloučeninami
  • Antikorozní účinek, zajímavý v krémech na holení (zabraňuje korozi žiletky)
  • Snadno biologicky rozložitelný

Indikace:

  • Suchá kůže a suché vlasy,
  • Mastné vlasy a mastná pleť: Poskytuje jemnou hygienu
  • akné
  • Ústní hygiena

Použití:

  • Sprchové gely, perličkové koupele
  • Šampony, šampony "2 v 1" šampony "krém"
  • Gely na čištění rukou
  • Čistící gel na obličej
  • Intimní čistící gely
  • Zubní pasty
  • Pěny na holení
  • Styling pěny
  • Pleťová voda, čisticí krémy (dobrá tolerance tuku)

 

Složení

voda 70%, LSS: 30%

Rozpustnost

Rozpustný ve vodě, nerozpustný v oleji

Dávkování

0,1 - 30%

INCI

Sodium lauroyl Sarcosinate

Země původu Francie

Surovina pro výrobu kosmetiky.

H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top