Sulfátový ricinový olej

Rozpouští éterické a rostlinné oleje ve vodě, používá se při výrobě koupelových olejů.

Skladem

120 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Sulfátový ricinový olej

Popis

Sulfátový ricinový (castor) olej sa získává z ricinového oleje chemickou reakcí s kyselinou sírovou

Použití

Disperguje esenciální a rostlinné oleje ve vodě.

Složení

Pro kosmetické použití

Rozpustnost

Rozpustný ve vodě

Dávkování

0,2-4%

Země původu

EU

Velikost balení

125 ml

Velikost balení

125 ml

Velikost balení

125 ml

Velikost balení

125 ml

Velikost balení

125 ml

Napsat recenzi

Sulfátový ricinový olej

Sulfátový ricinový olej

Rozpouští éterické a rostlinné oleje ve vodě, používá se při výrobě koupelových olejů.

Příbuzné produkty

Top