Tensioactif SLSA č.112340

Povrchově aktivní deriváty esterifikovaných mastných kyselin z kokosového oleje, v práškové formě. Vytváří bohatou pěnu a je stabilní a to i ve tvrdé vodě a v přítomnosti rostlinného oleje. Je velmi dobře snášen pokožkou a je biologicky odbouratelný.

Skladem

199 Kčs DPH

Varianty: Tensioactif SLSA č.112340
Tensioactif SLSA č.112340, 100g

   
Tensioactif SLSA č.112340, 500g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Tensioactif SLSA

SLSA, Sodium lauryl sulfoacetate

Charakteristika

Deriváty esterifikovaných mastných kyseliny kokosového oleje

Popis

Vlastnosti:

  • Mírný, dobře tolerován na kůži. SLSA je mnohem mírnější než typ  "natrium-lauryl-sulfát" a "Lauryl ether sulfát sodný".
  • Vynikající pěnivost, i ve tvrdé vodě, vytváří bohatou pěnu 
  • Tvoří gel s vodou 
  • Umožňuje vytváření vzorců jako pevné koule do vany, sprchou pruty, pevné šampony.

Dávkování:

  • Pěnění kapaliny: 1 až 5% (z celkové hmotnosti přípravku)
  • Sprchové krémy: 4-8% (celková hmotnost vašeho)
  • Pevné výrobky: 5 až 20% (z celkové hmotnosti přípravku)

Použití

Výtečně pění, je velmi populární při výrobě šamponů, gelů a kondicionérů.

Složení

Polosyntetický, z kokosového oleje

Rozpustnost

Rozpustný v horké nebo studené vodě, nerozpustný v oleji

Dávkování

1 - 20%

Země původu

EU

INCI

Sodium lauryl sulfoacetate

Velikost balení

100 g, 500 g

Velikost balení

100 g, 500 g

Velikost balení

100 g, 500 g

Velikost balení

100 g, 500 g

Velikost balení

100 g, 500 g

Napsat recenzi

Tensioactif SLSA č.112340

Tensioactif SLSA č.112340

Povrchově aktivní deriváty esterifikovaných mastných kyselin z kokosového oleje, v práškové formě. Vytváří bohatou pěnu a je stabilní a to i ve tvrdé vodě a v přítomnosti rostlinného oleje. Je velmi dobře snášen pokožkou a je biologicky odbouratelný.

Příbuzné produkty

Top