Urea, močovina č.14214

Bílý zrnitý prášek s mírným charakteristickým zápachem čpavku. Široce používána v kosmetice a  v dermatologických přípravích.

Skladem

50 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Urea, močovina

karbamid, močovina, urea, karbonyldiamid

Popis

Pro své jemné exfoliační účinky a vynikající kožní snášenlivost je také dobrou alternativou k ovocným AHA kyselinám.

Je součástí mnoha kosmetických přípravků.

Použití

Použití:

  • Přísada v některých vlasových kondicionérech, koupelových olejích a pleťových vodách.
  • Složka mnoha bělicích zubních past
  • Pro podporu rehydratace kůže v dermatologických produktech

Složení

Pro kosmetiku

Rozpustnost

dobře ve vodě

Dávkování

1 - 15%

Země původu

EU

INCI

Urea

Kosmetická suroivna.

Napsat recenzi

Urea, močovina č.14214

Urea, močovina č.14214

Bílý zrnitý prášek s mírným charakteristickým zápachem čpavku. Široce používána v kosmetice a  v dermatologických přípravích.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top