Urucum prášek

Skladem

48 Kčs DPH

Varianty: Urucum prášek
Urucum prášek, 10g

   
Urucum prášek, 50g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Urucum prášek

balení 10g nebo 50g

Výrobce má pudr certifikovaný u Ecocertu (BIO), my jsme ho v ČR zatím  k certifikaci nepřihlásili, takže nemá bio značku, i když je získaný a vyrobený dle standartu BIO.

Je extrémně bohatý na beta-karoten a stopové prvky.

Botanický název:   Bixa orellana

Rostlinného původu: Indie, wild

Způsob získávání : získaný ze semen rostliny

Barva: cihlově červená

Kvalita: 100% čisté a přírodní, vysoce kvalitní surovina pro výrobu kosmetiky.

Rozpustnost: rozpustný ve vodě za stálého míchání, nebo v rostlinném oleji

INCI Bixa orellana seed extract

Surovina pro výrobu kosmetiky

Země původu Francie

Urucum je tradičně používán amazonskými indiány, aby se ochránili před sluncem a komáry. Urucum prášek je bohatý na beta-karoten: mnohonásobě vícekrát než mrkev. Obsahuje také mnoho stopových prvků, jako je zinek, hořčík, selen, a mědi. Urucum je skutečný poklad přírody.

V kosmetickém odvětví se používá zejména do krémů podporujících pigmentaci, v krémech na opalování, jako aktivní ochrana kůže, v repelentech a nesmíme opomenout ani jeho použití jako barvivo.            :

Surovina pro výrobu.

  

Recept na výrobu macerátu:

 

Požadovaný celkový počet macerace:

50 ml

100 ml

  Rostlinný oleje (např. meruňkový)

50 ml

100 ml

Urucum:

5 g

10 g

Smíchejte urucum s olejeme a důkladně protřepte, nechte v uzavřené nádobě a ve tmě stát několik dní a občas promíchejte, poté přefiltrujte a macerát uzavřete do čisté nádoby. Můžete přidávat do olejové fáze vašich výrobků.

Napsat recenzi

Urucum prášek

Urucum prášek

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top