Vavřínový olej

Vavřínový olej (neboli olej z plodů bobkového listu) je znám již od Antiky pro své blahodárné účinky na pokožku. Olej je bohatý na kyselinu olejovou, která pokožku vyživuje, zjemňuje, rozjasňuje a zvláčňuje.

Skladem

252 Kčs DPH

Varianty: Vavřínový olej
Vavřínový olej, 50 ml

   
Vavřínový olej, 1 litr

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Vavřínový olej

Olej z plodů bobkového listu

Použití

Má silné regenerační a čistící vlastnosti, používá se v péči o problematickou pokožku, v boji proti lupům a účinně i v boji proti vším.

Způsob získání: extrakcí horkou vodou z dužiny plodů

  • Tento olej má tendenci tuhnout při nízkých teplotách. Tento jev nemá vliv na jeho kvalitu. Doporučujeme  v případě potřeby dát láhev pod tekoucí teplou vodou po dobu několika minut, olej se rozpustí. Nebo ho dejte po dobu deseti minut do horké vodní lázně.
  • Olej je silný, nepoužívejte ho samostatně. Vavřínový olej se používá zředěný v jednom nebo více rostlinných  olejů a to až v poměru 40-50%.
  • Antifungální a antiparazitární
  • Uklidňující (bohatý na protizánětlivé látky) a proti křečím
  • Způsobuje průtok krve do oblasti aplikace (lehký hřejivý účinek) napomáhá prokrvení tkání
  • Odpuzuje komáry

Použití:

  • Do olejů a balzámů
  • Koupelovéých soli
  • Do repelentové pleťové vody (proti komárům)

Rozpustnost

v tucích

Země původu

Turecko

INCI

Laurus nobilis fruit Oil

Napsat recenzi

Vavřínový olej

Vavřínový olej

Vavřínový olej (neboli olej z plodů bobkového listu) je znám již od Antiky pro své blahodárné účinky na pokožku. Olej je bohatý na kyselinu olejovou, která pokožku vyživuje, zjemňuje, rozjasňuje a zvláčňuje.

Příbuzné produkty

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top