Yucca extrakt, přírodní povrchově aktivní látka

Skladem

89 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Extrakt z juky | Přírodní tekutá povrchově aktivní látka

Baja Ye (extrakt z juky) je přírodní bylinný surfaktant bez GMO, který je velmi bezpečný a mírný. Extrakt z juky je vhodný pro pěnění, dispergaci a emulgaci v produktech jako šampony, tělové vody a čisticí prostředky


Obecný název: Yucca Extract (Baja Ye)

Název INCI: Extrakt z kmene Yucca Schidigera

Číslo CAS: 223749-05-1

EINECS č.: 290-449-0

Původ: Anglie, tento konkrétní extrakt z juky se zodpovědně sklízí  v oblasti Sonoroa v Mexiku a pouště Baja v Kalifornii.

Popis: Extrakt z juky je tmavě hnědý extrakt na vodní bázi v tekutém formátu extrahovaný z čerstvě sklizených kořenů s až 9% obsahem steroidního sapongeninu.

Návrhy k použití:

Extrakt je bohatý na přirozeně se vyskytující saponiny, což z něj činí perfektní přírodní alternativu k vašim standardním pěnícím, dispergačním a zvlhčujícím činidlům. Je bez GMO, testováno na zvířatech a velmi bezpečné a mírné.

Je vhodný pro řadu produktů, jako jsou šampony, tělové vody, čisticí prostředky atd.

Doporučujeme jeho aplikaci společně s dalšími přírodními tenzidy do čisticích pěn, gelů a pleťových vod, do šamponů a sprchových gelů a do odličovačů. Aplikační dávka je od 1 do 15% koncentrace povrchově aktivní látky

Balení 30ml

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top